Scheidend voorzitter Xandra Gravestein

afscheidswoorden van Xandra Gravestein

Lieve allemaal, 

Marjan schrijft het goed: door omstandigheden ben ik niet meer in staat om het voorzitterschap goed te vervullen. Door mijn schildklieraandoening ben ik beperkt in mijn hoeveelheid energie. Ik ben net gestart met reintegratie en weet nog niet hoeveel ik weer kan. Ook wat betreft werk. Dus leek het me beter om hiermee te stoppen. 

Dat ging niet makkelijk: ik voel me verbonden met de Peevee en de bestuursleden, had liever dit jaar nog in  gezondheid afgemaakt. 

Het waren vier intensieve  jaren bij de Peevee, waarin we veel met elkaar hebben meegemaakt. Blije en optimistische, maar ook verdrietige. Heel veel dank ook voor de samenwerking aan de DB-collega's Margot, Anke, Jaap, Marjan, Rob, Evy. En ook heel veel dank voor de goede samenwerking met de oud-coördinator Jacqueline.  En hoewel de noodzaak tot vernieuwen op de langere termijn is geraakt (verhuizing RIVM) hebben we in de vereniging toch onze gedachten laten gaan over hoe verder. Jammer dat het me niet lukt om dat af te maken. 

Ik zal nog bij de herfst vergadering van het algemeen bestuur zijn, als toehoorder ;-), om afscheid te nomen van de bestuurders. En ik zal nog helpen om te zoeken naar een nieuwe voorzitter. 

Marjan heeft de rol van (plv) voorzitter volwaardig op zich genomen. K Heb er vertrouwen in dat zij met de DB en AB bestuursleden goed verder gaan met de Peevee. 

En met de werving voorzitter Peevee start ik dus nu: wie heeft interesse in het voorzitterschap? Bel me gerust om even te polsen en mijn ervaringen te horen: 06-55391316. 

Tot ziens, toch! 

Xandra