Van de (plv) voorzitter Marjan Wieni

Nieuws uit het DB

Terwijl ik dit schrijf is het buiten toch echt zomer geworden en naderen we al eind augustus. De scholen zijn hier al weer begonnen en het einde van de vakantieperiode is in zicht. Dit betekent echter niet dat we binnen de PeeVee hebben stilgezeten en er zijn daarom ook veel nieuwe ontwikkelingen te melden. 

Als eerste heeft Jacqueline Jacobs een andere functie binnen O&P aangenomen. Anke Smits heeft haar functie van coördinator PeeVee overgenomen. Beiden wil ik ook langs deze weg veel succes en werkplezier wensen. 
Dan valt hij mij zwaar te moeten vertellen dat Xandra Gravestein onze voorzitter haar functie wegens omstandigheden heeft moeten neerleggen. Langere tijd was zij al afwezig maar hoopten we dat ze snel weer terug zou keren. Dit gaat helaas niet lukken en wij moeten daarom afscheid van haar nemen. Sinds haar afwezigheid neem ik deze rol van haar over maar mijn persoonlijke voorkeur gaat toch meer uit naar het organiseren en meehelpen van de activiteiten die er op de planning staan of die door de onderbezetting nog op onze wensenlijst staan. Voorlopig zal ik de functie van voorzitter blijven vervullen maar het betekent dat we nu een vacature hebben voor een nieuwe voorzitter. Bij deze dus een dringend verzoek aan iedereen om na te denken wie onze Xandra zou kunnen vervangen. 

En dan nog een afscheid, nl. van Jaap van de Geer. Jaap al heel veel jaren lid van het dagelijks bestuur heeft aangegeven het na zoveel jaren genoeg te vinden en is per direct gestopt. Wij willen Jaap heel erg bedanken voor zijn jarenlange inzet voor onze PeeVee en zullen hem gaan missen bij de activiteiten. 

Gelukkig ook nog goed nieuws nl. het feit dat Guus Wateler onze gelederen komt versterken. Guus (terug van weggeweest), gaat Patrick Steinbergen ondersteunen bij zijn taak en wij wensen Guus van harte welkom. 
Dit betekent dat we zo langzamerhand weer op volle kracht beginnen te komen en dat dit tot meer activiteiten waar alle leden zich in kunnen vinden zal leiden. 

Dan hebben we de jeugddag weer achter de rug. Mede dankzij de inzet van Evy Heerkens en Rob Woudstra kunnen we terugkijken op een geslaagde dag.

Ook wil ik langs deze weg de winnaar van het verrassingsbudget Marina van Houte feliciteren. Uit 10 inzendingen is de keuze gevallen op de activiteit: 
Een sportieve & culinaire fietsbeleving. 
Datum voor deze activiteit staat terwijl ik dit schrijf nog niet vast maar zodra bekend volgt communicatie hierover. 


Verder geplande activiteiten zijn: 
de boekenmarkt, op 25, 26 en 27 oktober, hou deze data in gedachten. Op de borden hangt de info hierover. We hopen op een grote opkomst en een mooie opbrengst. De opbrengst is bestemd voor het Hospice de Meter in de Bilt. Er zal deze dagen ook een stand van de Meter aanwezig zijn. Mocht je nog boeken/cd's e.d. hebben laat het weten. 

het Sinterklaasfeest, op 23-11-16 is het jaarlijkse Sinterklaasfeest. De voorbereidingen zijn al in volle gang maar we kunnen nog handjes gebruiken. Neem hiervoor contact op met Anke Smits/Evy Heerkens. 

Voor wie die nog vakantie  heeft wens ik een fijne vakantie en een ieder een mooie nazomer.

Marjan Wienia 

(plv) voorzitter