Missie&organisatie

De PeeVee (van het toenmalige R.I.V.) is in 1945 opgericht. In de ruim 70 jaar dat wij bestaan zijn wij altijd actief bezig geweest om leuke activiteiten te organiseren voor onze leden. 
Momenteel zijn dit er zo'n 1000. Alle Utrecht Science Park Bilthoven (USPB) bewoners kunnen lid zijn/worden van de PeeVee.

Missie

Een bijdrage leveren aan goede arbeidsverhoudingen, instandhouden en verbeteren van relaties tussen werknemers onderling.

Wat biedt de PeeVee

De PeeVee biedt haar leden een breed scala aan activiteiten aan zoals bijvoorbeeld boekenmarkt, Pubquiz, workshops, een jeugddag en Sinterklaasfeest voor de kinderen van leden.
Daarnaast faciliteert de PeeVee kortingen en acties bij leveranciers in diverse branches.

De PeeVee verzorgt in opdracht van directies ook grotere evenementen waaronder één keer in de twee jaar een sportdag en het andere jaar een themafeest.

Hiermee wil de PeeVee bruggen slaan tussen werknemers uit alle hoeken van het terrein en de betrokkenheid naar de organisaties toe te bevorderen.

De PeeVee afdelingen

De personeelsvereniging heeft diverse subverenigingen, waaronder een Hobbyclub, Sportclub, Klaverjasclub, Bridgeclub, Seniorenclub. PV-Chantez!, Railgroep en een Visclub. 
Die elk op hun eigen aandachtsgebied activiteiten organiseren. Voor een ieder wat wils passend binnen elk budget.

Nieuwsbrief 

Via de maandelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de actualiteiten rondom de PeeVee 

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van de PeeVee? Wacht dan niet langer en meld je vandaag nog aan via onze website! Na aanmelding kun je al bij de eerstvolgende activiteit aanwezig zijn.

Contactinformatie: pv-secretariaat@rivm.nl