Lidmaatschap

Als algemeen PeeVee-lid krijg je aantrekkelijke kortingen op activiteiten, producten en diensten. Daarnaast kun je lid worden van een of meer afdelingen van de PeeVee.

Algemeen en sub-afdeling lidmaatschap

Voor €2,00 per maand ben je lid van de PeeVee en kun je deelnemen aan algemene activiteiten als het Sinterklaasfeest de Jeugddag, pubquiz enzovoorts. Ook kun je profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen.

De PeeVee biedt de mogelijkheid aan alle medewerkers van bedrijven op het USPB om lid van de PeeVee te blijven/worden. Wanneer de contributie niet automatisch afgeschreven kan worden gebruik dan het formulier voorexterne inschrijfformulier om je in te schrijven. 

Afdelingslidmaatschap

Naast het algemene lidmaatschap kun je ook lid worden van een of meerdere PeeVee-afdelingen. Hiervoor betaal je een klein bedrag aan extra contributie. 
NB: je moet algemeen lid zijn om je aan te kunnen melden als afdelingslid.

 
inschrijfformulier 

Privacybeleid

De PeeVee gebruikt persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor ze zijn achtergelaten. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die jezelf actief hebt achtergelaten.