Nieuwsbrief FWP 05-06-2019

  • Duinrell actie FWP van zaterdag 01-06.
  • Live on the beach "celebreate the 90's".
  • Live on the beach Keane
  • Bestelformulier 05-06-2019

Pinksteren

Graag willen wij u vragen om op tijd kaarten te bestellen voor Pinksteren.

Als u niet het risico wil lopen dat onze aanbiedingen uitverkocht zijn, is het verstandig om op tijd te bestellen. Wij doen er alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken.

 

Duinrell vanaf € 14,50 FWP Actie te bestellen vanaf zaterdag 1 Juni 2019

Attractiepark Duinrell is het leukste pretpark in de Randstad. Met ruim 40 attracties voor jong en oud heb je gegarandeerd een spetterende dag. Eerst rustig genieten van het uitzicht in het Kikkerrad of meteen in familieachtbaan Dragonfly? Daarna actief rodelen in de Rodelbaan, glijden van de Niagara Superroetsj en zwieren en zwaaien in zweefmolen Aqua Swing. Stoere waaghalzen proberen iedereen over te halen voor een adembenemende duikvlucht in achtbaan Falcon, terwijl de kleine bezoekers zich vermaken bij de Kwakus Kwebbel Show in Wonderland of zelf lekker klimmen en klauteren in de binnen- en buitenspeeltuin. En dan is er ook nog het grootste tropische zwemparadijs in Nederland Tikibad. Kortom er is altijd wat te doen.

t/m donderdag 20 juni hebben we een knal actie met Duinrell kaarten. Kaarten zonder tikibad kosten slechts € 14,50 p.p.  en zijn op een paar dagen na het hele seizoen geldig.  Kaarten met 2 uur tikibad kosten € 19,50 p.p. en kaarten met 4 uur toegang tot het Tikibad na 17.00 uur zijn slechts € 12,50 p.p. Kaarten staan online bij www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.

 

Live on the beach,  Celebrate the 90’s, vrijdag 6 september, Scheveningen

Zon, zee strand en de jaren 90! De tijd van de Discman, de film Titanic, Spice Girls, de serie Friends, Tamagotchi’s en Flippo’s.  Om deze fantastische jaren te vieren én samen te herbeleven kom je naar het strand van Scheveningen voor strandfestival ‘Celebrate the 90’s’! We hebben de allerbeste line up uit de Jaren 90 op het podium staan: Charley Lownoise & Mental Theo, 2 Unlimited, Snap!, The Sunclub, Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor. De host van de avond is niemand minder dan 90’s liefhebber en Radio 10 DJ: Gerard Ekdom, die deze avond zelf ook zijn meest favoriete jaren 90 platen voor je draait.  Dans met je voeten in het zand en uitzicht op zee de beste nummers uit de jaren 90. Kaarten kosten geen € 26,50 maar slechts € 24,50 incl service kosten. Ze zijn te bestellen via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.

 

Live on the beach, Keane, zaterdag 7 september, Scheveningen

Met trots presenteert LIVE on the BEACH dit jaar het strandconcert van de internationale top band KEANE! De band bekend van tophits als ‘Somewhere only we know’, ‘Everybody’s changing’ en ‘This is the last time’ kijkt dan ook bijzonder uit naar haar strandconcert op één van de mooiste plekjes langs onze kust, in Scheveningen. Naast een fors aantal grote hits op vier albums heeft de band ruim 12 miljoen verkochte albums op haar naam staan waarvan Hopes and Fears zelfs in het rijtje van de 40 bestverkochte albums ooit in Engeland terecht kwam. Ditzelfde album stond maar liefst 95 weken in de Nederlandse top 100. In 2013 besloot de band rond zanger Tom Chaplin een pauze te nemen. In de tussentijd bracht Tom Chaplin twee soloalbums uit. Na deze pauze is KEANE weer vol energie terug en tourt door Europa. . Kaarten kosten geen € 45,00 maar slechts € 39,50 incl service kosten. Ze zijn te bestellen via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.