Nieuwsbrief 22-10-2019

Efteling nu met 5 euro korting! actie is verlengd zolang de voorraad strekt.

Groot Kerstcircus Den Haag met Chinese topacrobaten op het Malieveld

Nederland – Estland 19 nov.  2019 Johan Cruijff Arena Amsterdam

Halloween Fright Nights!! Laatste kaarten!!

Moviepark extra dagen open ivm Halloween

 

 

 

 

Groot Kerstcircus Den Haag met Chinese topacrobaten op het Malieveld

Groot Kerstcircus Den Haag is ieder jaar helemaal nieuw en kan telkens weer rekenen op meer dan 30.000 bezoekers. Het publiek weet inmiddels dat de show steevast verrassend is. Met de komst van het Chinees Nationaal Circus geven de producenten opnieuw op spectaculaire wijze invulling aan die reputatie. De komst van deze meermaals bekroonde artiesten is een regelrechte sensatie voor Den Haag en alleen mogelijk na meer dan twee jaar van intensieve voorbereidingen. Het resultaat mag er zijn. 

‘Groot Kerstcircus Den Haag’ is met een ensemble van het Chinees Nationaal Circus te zien op het Malieveld van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020.

Koop nu via de  Earlybird kaarten met 25% korting. Kijk op onze website www.fwpinfo.nl  voor meer informatie.

 

Nederland – Estland 19 nov.  2019 Johan Cruijff Arena Amsterdam

 Op 19 nov.  speelt het Nederlands elftal een EK Kwalificatie in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

U kunt via de FWP kaarten kopen voor deze wedstrijd. U komt te zitten in vak 419. Wij verkopen  de laatste kaarten voor slechts € 27,50. U kunt deze bestellen via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.                        let op! Op = Op.

 

Efteling nu met 5 euro korting! actie is verlengd zolang de voorraad strekt

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten en waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie!

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Kijk voor meer informatie op de website www.fwpinfo.nl  bij FWP Voordeel.

 

Halloween Fright Nights!! Laatste kaarten!!

Halloweenfans hebben dit jaar extra veel ongeluk. Want dit jaar maak je kennis met de verschillende bizarre persoonlijkheden van Eddie de Clown die in Eddie’s hoofd strijden om de macht. Deze editie van Halloween Fright Nights heeft 4 gruwelijke nieuwe Scare Zones waaronder de gloednieuwe thuisbasis van Eddie: Festival of Freaks. Waar monsters, freaks en andere engnekken je tot wanhoop drijven. Blijf continu achterom kijken, want Eddie houdt je in de gaten.

Laat de waanzin in je los en kom in oktober naar Walibi Holland.  U kunt bij ons een voucher kopen met 10 euro korting en deze op de site van Walibi Fright Nights verzilveren voor een toegangskaart of een avond kaart. Vouchers zijn te bestellen via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.

 

Moviepark extra dagen open ivm Halloween

De bloeddorstigste en griezeligste party van het jaar staat in de startblokken: want het Halloween Horror Festival wordt nu meerderjarig! Voor een verschrikkelijk goed 21e verjaardagsfeest heeft Movie Park Germany monsterlijke verrassingen bedacht waarbij zelfs bij de grootste horrorfans de adem in de keel stokt. Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren heeft Movie Park Germany besloten om op 8, 9 en 10 november de Halloween-evenementdagen voor alle gasten met drie dagen te verlengen. Dit biedt in totaal 23 Halloween-dagen! Kaarten zijn te bestellen via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.