Nieuwsbrief 22-05-2019

Live on the Beach, Celebrate the 90’s, vrijdag 6 september, Scheveningen

Live on the beach, Keane, zaterdag 7 september, Scheveningen

Klimmen vol adrenaline bij Zips ’n Ropes in Ewijk bij Nijmegen

 

 

Hemelvaart en Pinksteren

Graag willen wij u vragen om op tijd kaarten te bestellen voor Hemelvaartsdag en of Pinksteren.

Als u niet het risico wil lopen dat onze aanbiedingen uitverkocht zijn, is het verstandig om op tijd te bestellen. Wij doen er alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken.

 

Live on the Beach, Celebrate the 90’s, vrijdag 6 september, Scheveningen

Zon, zee strand en de jaren 90! De tijd van de Discman, de film Titanic, Spice Girls, de serie Friends, Tamagotchi’s en Flippo’s.  Om deze fantastische jaren te vieren én samen te herbeleven kom je naar het strand van Scheveningen voor strandfestival ‘Celebrate the 90’s’!

 We hebben de allerbeste line up uit de Jaren 90 op het podium staan:

Charley Lownoise & Mental Theo, 2 Unlimited, Snap!, The Sunclub, Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor.

De host van de avond is niemand minder dan 90’s liefhebber en Radio 10 DJ: Gerard Ekdom, die deze avond zelf ook zijn meest favoriete jaren 90 platen voor je draait.  Dans met je voeten in het zand en uitzicht op zee de beste nummers uit de jaren 90. Kaarten kosten geen € 26,50 maar slechts € 24,50 incl service kosten. Ze zijn te bestellen via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.

 

Live on the beach, Keane, zaterdag 7 september, Scheveningen

Met trots presenteert LIVE on the BEACH dit jaar het strandconcert van de internationale top band KEANE! De band bekend van tophits als ‘Somewhere only we know’, ‘Everybody’s changing’ en ‘This is the last time’ kijkt dan ook bijzonder uit naar haar strandconcert op één van de mooiste plekjes langs onze kust, in Scheveningen. Naast een fors aantal grote hits op vier albums heeft de band ruim 12 miljoen verkochte albums op haar naam staan waarvan Hopes and Fears zelfs in het rijtje van de 40 bestverkochte albums ooit in Engeland terecht kwam. Ditzelfde album stond maar liefst 95 weken in de Nederlandse top 100. In 2013 besloot de band rond zanger Tom Chaplin een pauze te nemen. In de tussentijd bracht Tom Chaplin twee soloalbums uit. Na deze pauze is KEANE weer vol energie terug en tourt door Europa. . Kaarten kosten geen € 45,00 maar slechts € 39,50 incl service kosten. Ze zijn te bestellen via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.

 

Klimmen vol adrenaline bij Zips ’n Ropes in Ewijk bij Nijmegen

De adrenaline giert door je lijf bij Zips 'n Ropes. Scheer met een noodgang over het water aan de High Voltage zipline of laat je vanaf grote hoogte loodrecht naar beneden vallen vanaf de Insane Gravity. Met een ticket van DagjeWeg.NL Tickets heb je 1,5 of 3 uren toegang tot alle klimuitdagingen bij Zips 'n Ropes. Sjees bijvoorbeeld aan een zipline over het water met High Voltage of laat je vijftien meter naar beneden vallen vanaf de Insane Gravity. Probeer de gigantische Adrenaline Swing uit, slinger je een weg langs obstakels in de Gorilla Vine Extreme en abseil van grote hoogtes bij de Cliff Hanger. Elke attractie heeft zijn eigen uniek uitdaging. Test je behendigheid bij het kratten stapelen op de Tower of Thrills, klim zo hoog mogelijk recht omhoog in de Monkey Madness en gebruik al je spierkracht voor The Wall. Bird's Nest is ook een aanrader. Beklim de toren en geniet van het geweldige uitzicht over het park. Ook leuk: leer vlak buiten het klimpark boogschieten op de Hunting Grounds. Je bent met gemak uren zoet bij Zips 'n Ropes!

1.5 uur klimmen € 15,00. 3 uur klimmen € 19,95. Kaarten zijn te bestellen via pvholland14@gmail.com