Nieuwsbrief 15-10-2019

Efteling nu met 5 euro korting! Deze actie is verlengd t/m 20-10-2019!!

Slagharen nu extra goedkoop tijdens de tickets  4 daagse

Halloween Fright Nights

Margriet Winterfair nu slechts € 15,95 ipv € 20,50

Koop nu al je kaarten voor het Groot Kerstcircus in Den Haag met maar liefs 25% korting!  Kijk op www.fwpinfo.nl voor meer informatie!!

 

 

Efteling nu met 5 euro korting! Deze actie is verlengd t/m 20-10-2019!!

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten en waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Kijk voor meer informatie op de website www.fwpinfo.nl  bij FWP Voordeel.

 

Slagharen nu extra goedkoop tijdens de tickets  4 daagse

Kom jij tijdens de herfstvakantie naar Slagharen? Wacht dan even met je aankoop... Koop jouw ticket tijdens de Ticket 4-Daagse vanaf vrijdag 18 oktober t/m maandag 21 oktober en betaal slechts 14,50! Kom naar het Wilde Westen in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Ontdek Miracle of Lightsparade, ervaar de spectaculaire eindshow, schaats op de ijsbaan en ervaar onze attracties! Kun je niet in de herfstvakantie? Geen nood! De tickets zijn geldig tot en met 15 december 2019. En van 2 november t/m 15 december 2019 heb je met deze ticketactie iedere zaterdag en zondag gratis toegang tot Aqua Mexicana.  Kaarten zijn te bestellen via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.

 

Halloween Fright Nights

Halloweenfans hebben dit jaar extra veel ongeluk. Want dit jaar maak je kennis met de verschillende bizarre persoonlijkheden van Eddie de Clown die in Eddie’s hoofd strijden om de macht. Deze editie van Halloween Fright Nights heeft 4 gruwelijke nieuwe Scare Zones waaronder de gloednieuwe thuisbasis van Eddie: Festival of Freaks. Waar monsters, freaks en andere engnekken je tot wanhoop drijven. Blijf continu achterom kijken, want Eddie houdt je in de gaten.

Laat de waanzin in je los en kom in oktober naar Walibi Holland. Het park is geopend van 10:00 tot 23:00 uur. Vanaf 18:00 uur breekt de hel los in de 4 gruwelijke Haunted Houses, 2 intense Experiences en 8 bloedstollende Scare Zones. Eddie en al zijn freaky persoonlijkheden wachten op je. Enter insanity.  U kunt bij ons een voucher kopen met 10 euro korting en deze op de site van Walibi Fright Nights verzilveren voor een toegangskaart of een avond kaart. Vouchers zijn te bestellen via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.

 

Margriet Winterfair nu slechts € 15,95 ipv € 20,50

Van 22 t/m 28 november viert Margriet in de Brabanthallen ’s Hertogenbosch het gezelligste winterfeest: Margriet Winterfair! Beleef het feestdagengevoel en kom cadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen.
Je kunt eindeloos shoppen bij de honderden winkeltjes en kraampjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten en nieuwe producten proeven en proberen.. Elke dag zijn er op het grote podium fantastische optredens van topartiesten en interviews met columnisten en schrijvers. Kaarten zijn te bestellen via www.fwpinfo.nl bij Touch!!

 

Koop nu al je kaarten voor het Groot Kerstcircus in Den Haag met maar liefs 25% korting!  Kijk op www.fwpinfo.nl voor meer informatie!!