Nieuwsbrief FWP 15-05-2019

Bestel kaarten voor Hemelvaart en Pinksteren OP tijd

Just Brands Factory Outlet

Natur- und Tierpark Brüggen,  laatste kaarten slechts € 2,50 op=op!!

Plaswijckpark,  3 mooie parken in 1 park. Leuk voor jong en oud.

 

Just Brands Factory Outlet

Just Brands Factory Outlet heeft op dit moment een leuke aanbieding, U zijn namelijk veel PME Legend Items voor slechts € 19,95. Nog geen member? Geen probleem, aanmelden is gratis en doe je gemakkelijk. Kijk op www.kortingenactie-zuid.nl voor meer informatie en de bedrijfscode. Just Brands B.V. verkoopt in de winkel en webshop worden restvoorraden en samples van Just Brands verkocht. Je profiteert standaard van 30% tot 70% korting op de merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard.

Natur- und Tierpark Brüggen,  laatste kaarten slechts € 2,50 op=op!!

Ga op pad met het gezin en ontdek een fantastische speeldag tussen de exotische dieren. Natur- und Tierpark Brüggen is een ideaal familie-uitje. 'Aaien, voeren, verbazing, ravotten en spelen in het bos'!

In bijna geen andere dierentuin is er zoveel contact tussen mensen en dieren als in dit park. Alpaca's, kangaroo's, antilopen, stokstaartjes, kamelen en Watusirunderen staan vaak oog in oog tegenover elkaar. De dieren worden door discrete hekken van elkaar gescheiden en vaak niet eens gescheiden. 

Dit kleine maar fijne park heeft nog meer te bieden dan alleen dieren. Op een veld zo groot als drie voetbalvelden vind je de heerlijke kinderspeelwereld. Hier kunnen de kleine avonturiers bijvoorbeeld de Bounty Jungle verkennen of glijden van de snelle doppel-rubbel-glijbaan. Ook zijn een aantal klassiekers zoals de Eenspoorbaan, de wilde Ananas en diverse carrousels, schommels en klimtoestellen erg geliefd. Kaarten zijn te koop via www.fwpinfo.nl bij FWP voordeel.

Plaswijckpark,  3 mooie parken in 1 park. Leuk voor jong en oud.

In speelwijck kun je ongeremd spelen, met een heleboel speeltuinen. Trek vooral oude kleren aan, want die heb je in Speelwijck wel nodig! Bezoek ook de Verkeerstuin van Plaswijckpark. Het enige verkeer dat hier mag rijden zijn de skelters.  Denk niet dat je alleen met mooi weer naar Plaswijckpark kunt! In het Huis van de Heuvel wacht een grote binnenspeeltuin, waar je urenlang kunt spelen. Hier mag je springen op de bedden, klimmen en klauteren door kasten en klokken en met badschuim schieten vanuit de badkuip in de badkamer. In Dierenwijck is het een echte beestenboel! Hier leven veel diersoorten zoals apen, roofdieren en wallabies. Sommige zijn bekend, zoals de zwarte zwanen en otters, maar wie weet wat een vari, een nandoe of een alpaca is? Misschien vind je hier wel een oehoe die lijkt op je vader, of een lama die je doet denken aan je oma. Wandelwijck is dé plek om te relaxen en genieten van een broodje op één van de vele picknickbanken. Of heerlijk ontspannen op het gras van de Picknickweide. Kun je niet stilzitten? Bezoek dan het Rosarium: een rozentuin met meer dan veertig soorten rozen. En in de Engelse Tuin vind je allerlei fonteinen waar je lekker mee kunt spetteren! Plaswijckpark heeft alles in huis voor een leuk dagje uit. Kaarten zijn te koop via www.fwpinfo.nl bij FWP voordeel.

Hemelvaart en Pinksteren

Graag willen wij u vragen om op tijd kaarten te bestellen voor Hemelvaartsdag en of Pinksteren.

Als u niet het risico wil lopen dat onze aanbiedingen uitverkocht zijn, is het verstandig om op tijd te bestellen. Wij doen er alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken.