Nieuwsbrief 02-06-2020

Just Brands Factory Outlet!! Het hele jaar door Extra Korting!
Blijdorp gaat weer open!!
Korting op een abonnement bij Blijdorp
10% korting* op al je vakantiespullen bij Vrijbuiter!
Typisch Hollands toeren langs de kust
Terug in de tijd op Muiderslot
Dagje dieren kijken in Dierenrijk
Koninklijk kuieren rond Paleis Het Loo

Bestellijst Parfums

Lijst met parken waar FWPkorting geldt

 Just Brands Factory Outlet!!
Het hele jaar door Extra Korting! Speciaal voor jou 10% korting, bovenop de standaard 30% tot 70% outlet korting! Bekijk het aanbod van PME Legend, Cast Iron en Vanguard in de webshop en bestel met gratis bezorgen/retourneren of bezoek onze 1.000 m2 grote winkel in Amsterdam! Registreer je vandaag nog, snel én simpel op www.jbfo.nl. Inde winkel verzilver je jouw 10% EXTRA KORTING op vertoon van de voucher (in de bijlage), geprint of op je smartphone. Online activeer je de korting door in de winkelmand de bedrijfscode FWP8051 in te voeren en op ‘+ KORTINGSCODE GEBRUIKEN’ te klikken.

Blijdorp gaat weer open!! Goed nieuws: na een geslaagde testperiode is Diergaarde Blijdorp vanaf 3 juni weer voor iedereen toegankelijk. LET OP! MAAK EEN TIJDRESERVERING VIA DIERGAARDEBLIJDORP.NL Een van de grootste veranderingen is dat je Blijdorp voortaan alleen kunt bezoeken als je voorafgaand aan je bezoek via diergaardeblijdorp.nl een tijdslot reserveert (reserveren is niet telefonisch of per email mogelijk). Je kunt alleen tijdens dit tijdslot bij de kaartcontrole naar binnen. De tijdreservering is alleen geldig i.c.m. jouw geldige entreeticket. Je neemt dus 2 e-tickets per persoon mee naar de Diergaarde! Bewaar jouw tickets goed, want ook bij het naar buiten gaan worden deze gescand! Geniet van een mooie en ontspannende dag in Diergaarde Blijdorp. Om dit mogelijk te maken én de veiligheid te waarborgen is er een aantal maatregelen genomen. Lees hier hoe jouw bezoek aan Diergaarde Blijdorp eruit komt te zien: https://www.diergaardeblijdorp.nl/faq-heropening/ Toegang via de hoofdingang aan de Blijdorplaan 8. De entree aan de stadszijde is uitsluitend geopend voor abonnementhouders.
Bekijk de veelgestelde vragen en actuele openingstijden op diergaardeblijdorp.nl

Korting op een abonnement bij Blijdorp Ook dit jaar kunt u weer een code opvragen voor korting op een abonnement bij Blijdorp. De korting is ook geldig voor het verlengen van het abonnement. Stuur een mail naar pvholland14@gmail.com

10% korting* op al je vakantiespullen bij Vrijbuiter!
Avonturen-starters. Dat zijn we bij Vrijbuiter. Al sinds onze oprichting in 1985 helpen we je met de voorbereiding op je volgende avontuurlijke vakantie. Met wie je ook gaat, wat je budget ook is. Waarom avontuur zo belangrijk is? Omdat je dan onvergetelijke herinneringen maakt. Of je nu drie weken gaat survivallen in Brazilië, een weekendje naar Helsinki boekt of nog even gaat SUP'en na je werk; avontuur is overal.
Kom snel langs in onze winkels in Zaandam, Roermond, Rotterdam en Gouda. Die hebben we zo ingericht, dat je voor je gevoel al even op vakantie bent. Bestel je liever in onze webshop? We leveren snel en over retourneren doen we niet moeilijk.
*korting is niet geldig op: caravantenten, luifels, brandstoffen, accu’s, statiegeld, cadeaubonnen,reparaties en aanbiedingen. Niet inwisselbaar voor contant geld. Zowel geldig online als in dewinkels.

Typisch Hollands toeren langs de kust
Noordwijk aan Zee, Noordwijk, Zuid-Holland - Met de GPS tours van Renzy toer je op je gemak door hartje Holland. In een elektrische Renault Twizy rijd je met ingebouwde GPS langs de mooiste uitzichten. In de Twizy is ruimte voor twee personen. Er zijn allerlei tours die je kunt boeken, waaronder eentje langs de kust van Noordwijk. Met de Duin & Strand Tour rijd je langs de kust door natuur en zandduinen en verken je al rijdend Noordwijk en omgeving.

Terug in de tijd op Muiderslot
Muiden, Noord-Holland - Het Muiderslot is een van de oudste en best bewaarde kastelen van ons land. Het kasteel dateert uit de middeleeuwen en heeft naast bijzondere historische vertrekken sprookjesachtige kasteeltuinen waar je doorheen kunt dartelen. In coronatijd is een audiotour verplicht; er zijn drie verschillende om bezoekers te verspreiden. Daarnaast is er een speurtocht vol opdrachten voor kinderen en kun je op het terrein gewoon nog een kopje koffie drinken of een ijsje halen. .


Dagje dieren kijken in Dierenrijk
Nuenen, Noord-Brabant - De dieren in Dierenrijk wachten vol smart op weer eens een beetje visite. Om drukte te vermijden zullen er voorlopig geen voederpresentaties zijn, maar verder kun je hier gewoon genieten van een dagje dierentuin zoals voorheen. Pinguïns, alpaca's, olifanten, maki's, tijgers en nog veel meer dieren zijn in het dierenpark te bewonderen. Er is een vaste looproute die je langs alle dieren brengt. Je gaat het park binnen in een bepaald tijdslot, maar mag vervolgens zo lang blijven als je wilt.

Koninklijk kuieren rond Paleis Het Loo
Apeldoorn, Gelderland - Driewerf hoezee! Op Tweede Pinksterdag kun je weer als een echte Oranje flaneren door de tuinen van Paleis Het Loo. De koninklijke tuinen in Engelse stijl rondom het paleis zijn zo weids dat 1,5 meter afstand houden hier niet onnatuurlijk voelt. Wandel langs de fonteinen, romantische planten en bloemen en voel je van koninklijke huize. Een gek idee dat Napoleon hier ooit liep! Zonder fonteinen, die liet hij weghalen vanwege zijn watervrees. Ook de stallen van het paleis zijn weer open sinds 1 juni.

Natuurlijk hebben wij ook nog andere kaarten voor dierentuinen en/of pretparken te koop.
Kijk op www.fwpinfo.nl bij FWP voordeel!!
En ook voor de parfumactie geld op=op!!