Nieuwsbrief 01-10-2019 FWP

Halloween Fright Nights

Windmill Cruises

Cirque du Soleil - Totem - 25% korting in de herfstvakantie

Sesamstraat Live! 21 dec. Circustheater Scheveningen

 

 

Halloween Fright Nights

Halloweenfans hebben dit jaar extra veel ongeluk. Want dit jaar maak je kennis met de verschillende bizarre persoonlijkheden van Eddie de Clown die in Eddie’s hoofd strijden om de macht. Deze editie van Halloween Fright Nights heeft 4 gruwelijke nieuwe Scare Zones waaronder de gloednieuwe thuisbasis van Eddie: Festival of Freaks. Waar monsters, freaks en andere engnekken je tot wanhoop drijven. Blijf continu achterom kijken, want Eddie houdt je in de gaten.

Laat de waanzin in je los en kom in oktober naar Walibi Holland. Het park is geopend van 10:00 tot 23:00 uur. Vanaf 18:00 uur breekt de hel los in de 4 gruwelijke Haunted Houses, 2 intense Experiences en 8 bloedstollende Scare Zones. Eddie en al zijn freaky persoonlijkheden wachten op je. Enter insanity.  U kunt bij ons een voucher kopen met 10 euro korting en deze op de site van Walibi Fright Nights verzilveren voor een toegangskaart of een avond kaart.

Vouchers zijn te bestellen via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.

 

Windmill Cruises

Vaar langs de weilanden waar de koeien grazen en de windmolens en woningen uit de 18e eeuw trots aan de waterkant staan. De kapitein en audiogids informeren je over de geschiedenis van dit gebied en hoe belangrijk de Zaanse Schans was tijdens de Gouden Eeuw en de totstandkoming van de VOC. Rondvaart sluit je af met een bezoek aan een traditionele oliemolen. Vaar mee en verwonder je over de prachtige historie van ons land! Met Windmill Cruises ontdek je de Zaanse Schans op een unieke manier; vanaf het water! Ontdek de heldenrollen van onze Zaanse molens. Zonder deze ‘Hollandse helden’ had Nederland helemaal geen Gouden Eeuw en VOC gekend.
Ook zo benieuwd naar het ware verhaal? Vaar daarom mee met deze unieke heldentocht en raak geïnspireerd en verwonderd door ons Zaanse Wereld Erfgoed. Leer de geheimen kennen van de molens. Onze helden in zicht…. Vaar je mee? Jij beleeft een fantastische dag uit!

Kijk voor meer info en Kaarten via www.fwpinfo.nl bij Touch.

Cirque du Soleil - Totem - 25% korting in de herfstvakantie

Nooit eerder stond Cirque du Soleil in Den Haag. Deze reeks shows op het Malieveld is de eerste van vele die, bij succes, zal volgen op het Malieveld. In een samenwerking tussen Cirque du Soleil, MOJO, terreineigenaar Staatsbosbeheer en de gemeente Den Haag is de intentie uitgesproken om de tentvoorstellingen van Cirque du Soleil de komende jaren om het jaar op het Malieveld te programmeren.

Kijk voor meer info en Kaarten via www.fwpinfo.nl bij Touch.

 

Sesamstraat Live! 21 dec. Circustheater Scheveningen

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater! Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest! Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de meet & greet. Kijk voor meer info en Kaarten via www.fwpinfo.nl bij Touch. Deze voorstelling speelt ook in Hilversum en Utrecht!