Nieuwsbrief 5-02-2019

Bestelformulier

Elysium geen € 33.50 maar slechts €12,50

Tropisch Tikibad – glijbanenparadijs slechts € 10,00 voor 4 uur    

Nederland – Wit Rusland

Nederland – Duitsland, laatste 100 kaarten!!

Beekse Bergen nu voor slechts € 12,50. Geldig t/m 03.03.2019

 

 

 

Gratis, Cairox Hys Hockey vs Chiefs Leuven 8 febr. 2019 20.30uur

Cairox Hys Hockey nodigt iedereen weer uit om gratis een wedstrijd te bezoeken. A.s. vrijdag ontvangt Hys Hockey de Chiefs uit Leuven en u kunt er gratis bij zijn. Hys hoopt op een volle Uithof die de spelers naar de overwinning gaan schreeuwen, zingen, juichen of dansen. Wilt u hierbij aanwezig zijn stuur dan een email met naam en het aantal kaarten naar pvholland14@gmail.com Bestellen kan tot en met donderdag 7 febr. 19.00 uur.

 

Elysium geen € 33.50 maar slechts €12,50

Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vindt u het sfeervolle Wellness resort Elysium. De diversiteit van faciliteiten en sferen is verbluffend. Dwaal van tropische watervallen ontspannen naar Arabische sferen in de Turkse Hamam en via de Finse kelosauna naar één van de restaurants. Kaarten zijn alleen te bestellen via www.fwpinfo.nl bij FWP voordeel!!

 Tropisch Tikibad – glijbanenparadijs slechts € 10,00 voor 4 uur     

Het Tikibad is meer dan een tropisch zwemparadijs. De elf unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Kaarten kosten bij Duinrell variërend tussen de € 17,50 en € 20,00 voor 4 uur plezier in het Tikibad, Kaarten via de FWP zijn slechts € 10,00 en op alle dagen geldig en zijn te verkrijgen via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.

Nederland – Wit Rusland

Op 21 maart speelt het Nederlands elftal een EK Kwalificatie in de Kuip in Rotterdam.

U kunt via de FWP kaarten kopen voor deze wedstrijd. Wij weten vooraf niet op welke plaats u komt te zitten. Wij verkopen kaarten in de cat. 4 voor slechts € 25,00. U kunt deze bestellen via het bestelformulier bij deze extra nieuwsbrief of via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel! De kaarten worden uiterlijk 1 week voor de wedstrijd naar u verstuurd. Bestellen kan tot en met 15 febr. 2019, maar let op! Op =OP

Nederland – Duitsland, laatste 100 kaarten!!

Op 24 maart speelt het Nederlands elftal een EK Kwalificatie in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

U kunt via de FWP kaarten kopen voor deze wedstrijd. U komt te zitten in vak 422/424. Wij verkopen kaarten voor slechts € 32,50. U kunt deze bestellen via het bestelformulier bij deze extra nieuwsbrief of via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel! De kaarten worden uiterlijk 1 week voor de wedstrijd naar u verstuurd. Bestellen kan tot en met 15 febr. 2019, maar let op! Op = Op.

Beekse Bergen nu voor slechts € 12,50. Geldig t/m 03.03.2019

Prikkel al je zintuigen tijdens een van de indrukwekkende safari’s bij Beekse Bergen. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners; sta oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur. Ga op avontuur met je eigen auto, bepaal zelf je tempo en spot de ruim 1450 wilde dieren. Liever zelf op pad? Trek je wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet de dieren in hun habitat. Kaarten via de FWP zijn slechts € 12,50 en op alle dagen geldig en zijn te verkrijgen via www.fwpinfo.nl bij FWP Voordeel.