(Last minute) aanbiedingen

Samen meer bereiken: 
Door het bundelen van onze krachten hopen wij voor onze leden nog meer aanbiedingen te kunnen verzorgen. Want samen bereik je nu eenmaal meer!!! 


Unieke aanbiedingen: Deze kortingen variëren van kortingen op pretparken en dierentuinen, eten&drinken, wellness, mode, vakanties en dagjes uit en wonen. 


Voor een ieder wat wils en het ontvangen van de meeste kortingen is ons gezamenlijk doel. 
Zo heb je de kans om jaarlijks honderden euro’s te besparen met het PeeVee lidmaatschap. Met een inlogcode kunnen de PeeVee-leden gebruik maken van dit uitgebreid kortingsaanbod. Voor een toegangscode, meer informatie of bestelformulier kun je contact opnemen met Anke Smits.

Toegangskaarten kopen, betalen en gelijk gebruiken!!! 
Daarnaast koop je nu op de website rechtstreeks je kaartjes met korting voor pretparken, bioscoop, dierentuin en sauna. Ruim 85% van deze kaartjes zijn e-tickets, dus gelijk te gebruiken!!! De andere toegangskaarten heb je binnen 2 werkdagen in huis. Het betalen gaat makkelijk en is in een beveiligde omgeving. 

Ga dus snel kijken op http://www.fwpinfo.nl/ en doe je voordeel. Nog geen lid meldt je dan nu aan en profiteer vandaag nog van deze fantastische aanbiedingen!